Om oss

Hej! Vi är Jonas och Suss, två djurälskande glada människor som tröttnade på det hektiska livet i stan och bestämde oss för att flyta ut på landet för att kunna njuta av naturen och leva ett mer ekologiskt och miljövänligare liv. 

HUMLARP

Humlarp är en gård belägen i Ulrika, man kör mot Ulrika, vid Smedstorps skylten till vänster så kör man några meter till och sedan rakt upp i skogen ungefär en kilometer på höger sida. Hela gården är omgiven av härliga betesmarker för våra djur och skog. I vår stora hage finns ett fantastiskt flyttblock som förts dit av inlandsisen.

Det som gör blocket unikt är att det står på högkant!

Enligt legenden så skulle man lägga en ring högst upp på stenen för att få ett långt och lyckligt äktenskap. 

Vi har riktigt stora planer för gården, men i dessa tider så ligger en hel del av eventen nere bl a, då vi verkligen vill ta vårt ansvar så att smittspridningen av Covid19 inte ökar. Vi har nu startat med alpackavandringarna och besöken på gården i mindre grupper och med behörigt avstånd och att alla är symtomfria. På lång sikt kommer vi renovera loftet på ladan och göra en festvåning där vi kommer kunna hålla många gäster. 

I skolbyggnaden på gården bedriver vi vår kursverksamhet och även erbjuder övernattningsmöjligheter "att bo på landet". I denna byggnad finns även vår lilla gårdsbutik "Humlan"

På vår allaktivitetsgård finns det något för alla åldrar och vi kommer även till er för evenemang!!!

Galleri